Yaşam

Anne With An E’nin Yeşil Vadi’nin Kızı Dizisinin Türkçe Uyarlaması İnfial Yarattı, Tepki Yağdı!

Netflix’in orijinal içeriklerinden biri olan Anne With An E’nin Yeşil Vadi’nin Kızı adıyla Türkiye’ye uyarlanacağı yıllar önce duyurulmuştu. Yurtdışında yayınlanmaya başlayan dizinin ilk bölüm fragmanı Show TV’de yayınlandı. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan dizi izleyenleri pek memnun etmemiş ve dershanede başarısız olmuştur. Sosyal medyada infial yaratan fragmana tepkiler yağdı.

Lucy Maud Montgomery’nin klasikleşmiş çocuk romanı Anne Green of Green Gables’tan uyarlanan Netflix imalı “Anne With an E” yıllar geçse de hafızalarımızdan silinmeyecek, içimizi huzurla dolduran bir yapım oldu.

Netflix, Anne With an E’ye bir dönem daha şans vermese de dizi her zaman aklımızın ve kalbimizin köşesinde. 3. periyotta bize veda eden dizide Anne ile koştuk, yuvarlandık, sevdik, ağladık, umut dolduk.

Bir nevi dizinin bitmesine alışmaya çalışırken Türkiye’de 2021’de diziyle ilgili bir gelişme yaşandı.

Dizinin Yeşil Vadi’nin Kızı olarak uyarlanacağı ve başrolde Beren Gökyıldız’ın oynayacağı açıklandı.

Yapımcılığını Yeşil Yapım’ın sahibi Özkan İpek’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak Aydoğdu’nun oturduğu dizi yurt dışında yayınlanmaya başladı.

Tam unuttuk derken Show TV’de dizinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Başrol oyuncusunun Anne ile uzaktan yakından ilgili olmaması dikkat çekiciydi.

Hafta içi her gün yayınlanacak dizide Yalıçapkını’nın Esme’si Sezin Bozacı da rol alıyor. Bozacı, orijinal dizide Marilla Cuthbert karakterine hayat veriyor.

Fragman yayınlanır yayınlanmaz dizi resmen sosyal medyada infiale neden oldu. Eleştiriler ve yansımalar uçuştu. Özellikle ‘İki e ile Melissa’ dizesi beni güldürdü.

Fragmanı nasıl buldunuz? Dram yüklü bir dizi izleyecek miyiz sizce?

haberterme.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu