Yaşam

Beylikdüzü’nde fırça darbeleriyle müziğe yolculuk

Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası, dünyaca ünlü akordeon ustası Mirco Patarini ve ressam Şerivan Tutuş’la birlikte Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eşsiz bir müzik şöleni yaşattı. Beylikdüzü Sahnesi’nde düzenlenen konserde; Mirco Patarini notalarıyla Beylikdüzü sanatseverlerine unutulmaz bir gece yaşatırken, ressam Şerivan Tutuş’un sahnede çektiği fotoğrafla dünya müziğinin nadide melodileri bütünleşti.

Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası, dünyaca ünlü akordeon ustası Mirco Patarini ve insan ruhunun derinliklerini müzikle simgeleyen ressam Şerivan Tutuş ile Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eşsiz bir müzik şöleni yaşattı. fotoğraflarıyla. Beylikdüzü Sahnesi’nde gerçekleştirilen konserde Astor Piazzolla, Ennio Morricone, Roberto Molinelli ve Bete Ilievska’nın müziklerinden alınan geniş bir repertuardaki melodiler, ressam Şerivan Tutuş’un fotoğraflarıyla bütünleştirildi. Şef Hakan Tepeli yönetimindeki konserde ünlü akordeon sanatçısı Mirco Patarini, notalarıyla Beylikdüzü sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Yardımcısı Serdal Mumcu’nun yanı sıra ilçe protokolü ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Mumcu: İki değerli sanatçımızı ağırlamaktan gurur duyuyoruz

Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Yardımcısı Serdal Mumcu, bir sanat gününde daha Beylikdüzü’nde olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Beylikdüzü’nün her yerinde, her fırsatta sanatla buluşmaya devam edeceğiz. BGSO bir aile orkestrası haline geldi ve Beylikdüzü’nün tamamını temsil ediyor. Bütün genç arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha da büyüyeceğiz ve çoğalacağız. İki değerli sanatçımızı da ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Uluslararası ölçekte tartışmasız bir sanatçı ve akademisyen olan Mirco Patarini, İtalya’dan buraya gelerek bizlere mutluluk ve onur verdi. Öte yandan konserde muhteşem bir eser ortaya çıkaran ressam Şerivan Tutuş’un emeğine sağlık. “Sizin gibi sanatçıların olması bizim için büyük bir mutluluk” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

beydagajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu