Haber

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan sandık görevlilerine uyarı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 2014 sayılı belgeye ilişkin sandık başkanları, görevliler ve gözlemcileri uyardı. Kaftancıoğlu, “Belgeyi çok dikkatli inceleyin. Fotokopi veya başka bir belgeyle oy kullanmak isteyenleri kesinlikle sandığa atmayın. Yakaladığınızda tutanak tutun” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine katılacak sandık başkanları, görevliler ve gözlemcileri ‘Kolluk 142 Belgesi’ ile oy kullanmaları konusunda uyardı. Söz konusu belge ile oy kullanılabilmesi için sadece ıslak imzalı belgenin aslının ibraz edilmesi gerektiğini hatırlatan Kaftancıoğlu, aksi takdirde oylamaya izin verilmemesi gerektiğini belirtti.

Kaftancıoğlu’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Bütün sandık başkanları, görevliler ve gözlemciler: Kolluk görevlileri 142. Belgenin aslı (ıslak imzalı) ile oy kullanabilirler ve belgeyi sandık başkanına teslim etmek zorundadırlar! Belgeyi çok dikkatli inceleyiniz. fotokopi veya başka bir belge ile sandıkta oy kullanın.

“TÜKÜRMEYİN, SİRKESİ BİLDİRİN”

Yakaladığınızda, bir kayıt tutun. Okul avukatınızla iletişime geçtiğinizden ve hızlı bir şekilde suç duyurusunda bulunduğunuzdan emin olun. ‘Yüzüne de tükürebilirsin’ diyeceğim ama tükürüğünü boşa harcama. Çünkü ahlaksız utanmadan yapar.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

evcilerhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu