Haber

Düğün konvoyundan havaya ateş açıldı: 8 yaşındaki kız ölümden döndü

ESENLER’de düğün konvoyunda bulunan araçların cadde üzerinde tabancayla rastgele havaya ateş açtığı iddia edildi. 8 yaşındaki Zeynep kitap okurken tabancadan çıkan saçmalar odanın camlarına isabet etti. Çığlık atarak başka bir odadaki annesinin yanına koşan Zeynep ölümden dönerken, düğün konvoyunun görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Pazar akşamı Esenler Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Teze göre düğün için araçların oluşturduğu konvoydan havaya rastgele ateş açıldı. Silahtan çıkan onlarca saçmalık bir evin camına isabet etti. O sırada odasında kitap okuyan 8 yaşındaki Zeynep, camların kırılması üzerine korku içinde annesinin yanına koştu. Odanın durumunu gören aile durumu polis ekiplerine bildirdi. Konutun içinde inceleme yapan ekipler, havaya ateş açan şüpheli kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

“BÜYÜK BİR KORKU OLDU”

Anne Aylin Minas, “Akşam yemek için hazırlanıyorduk. Silah sesleri duydum ve ‘inşallah kimseye bir şey olmaz’ dedim kendi kendime. “Polise haber verdim. Ekipler gelip baktı. Biz de ne olduğunu anlayamadık. Bir korkumuz vardı. Siz zaten buranın halini gördünüz” dedi.

Öte yandan düğün konvoyunun görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı.

– İstanbulispirajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu