Haber

İmamoğlu: Yolun sonu göründü, bu dönem bitecek

İstanbulBüyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Denizli yılında düzenlenen mitingde. Gençler, “Bu dönemde bölünmeyeceksiniz. Birleşeceksiniz, gelip oylarınızı Millet İttifakı’na vereceksiniz” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizliİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da mitinge katıldı.

İmamoğlu yaptığı konuşmada Cumartesi günü yapılacak Büyük İstanbul Buluşması’na işaret ederek, “Kurtuluşun tarifi orada yazılacak” dedi. Herkesi Büyük İstanbul Buluşması’na davet eden İmamoğlu, konuşmasında şu ifadelere de yer verdi:

“14 MAYIS’TAN SONRA DENİZLİ HAKLARINI ALACAK: Çok önemli bir dönüm noktasındayız aziz Denizli hemşerilerim. Hepimiz birlikte çok çalışıyoruz ama siz çok az şey gördünüz. 15 Mayıs’tan sonra milletimiz için nasıl çalışacağımızı herkese göstereceğiz. Denizli hak ettiği yerde değil. 15 Mayıs’tan sonra Denizli de hakkını alacak. Türkiye’nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine her yeri cennetten bir köşe aslında hak ettiği yerde değil. Paramıza damga vurdular, bütün kazanımlarıyla milletimizi yok ettiler. Maalesef emeklisinden emekçisine, memurundan sanayicisine, tarımından emeklisine kadar herkesi mağdur ettiler.

GENÇLERE HESAP VERMELİYİZ: Bir yaşın üzerindeki insanlar olarak uzun uzun onlardan bahsedebilir, geçmişte ne idiysek bugün ne olduğumuzu konuşabiliriz. Gençler görüyorum. Gençlere hesap vermek zorundayız. Gençlerin umutlarını tazelemeliyiz. Gençlerin kalbini teselli etmeliyiz. Sizi mülakat altında ezmeyen bir sistem oluşturmalıyız. Gençler adalet istiyor.

BU MİLLETİ BÖLDÜNÜZ: Yolda giderken binaların duvarlarına ‘Denizli vatanı bölmez’ diye saçma sapan afişler asanları görüyorum. Allah aşkına bu milleti böldün. Seçmenler-seçmeyenler, inananlar-inanmayanlar, milli-milliyetsiz. Allah aşkına, benim imanımı, milliyetçiliğimi ölçecek kişi, bu memlekette anasından doğmadı. Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti’nin evlatlarıyız.

İSTANBUL TOPLANTISINDA KURTULUŞUN TARİFİ YAZILACAK: Bu hafta sonu büyük bir İstanbul Rallisi var. Oradaki ekonomiyi konuşacağız ve Türkiye’nin ekonomik kurtuluş reçetesi olacak. Bu ittifak güçlü bir ittifaktır. Bu ittifak, işbirliği yoluyla başarıya alışmış bir ittifaktır. Bu bölme girişimlerine izin vermeyeceğiz. Bu ahlaksız davranışlara izin vermeyeceğiz.

ŞİMDİ TARİH YAZMA SIRASI: Şimdi gelişme, yetiştirme, büyük bir tarih yazma, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına büyük bir başlangıç ​​yapma zamanı. Kiminle, 13. Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile. Denizli’nin doğasına, tarihine sahip çıkacağız. Turizmi en üst noktalara taşıyacak tüm bilgi, beceri ve deneyime sahibiz. ‘Efendim, bunu yapamazlar, bunu yapamazlar’ diye bizi neyle kirletmeye çalıştılar. Maaş ödeyemiyorlar, istihdam üretemiyorlar.’ Arkadaşlarımla yapamadıkları metroları ben bitiriyorum. İstanbul’da yapıyoruz. Şimdi bu büyük hareket, bu büyük ekip kendilerini milletine adayacak ve yollara düşecektir. Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde kurulan bu ittifakla çok başarılı işler yaptık.

BUNUN ADI MİLLETİN HÜKÜMETİ OLACAK: Halkın ittifakı kazanacak. Adı 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun hükümeti olmayacak, tek başına milletin hükümeti denecek. Hak, hukuk, adalet, liyakat, bolluk, bereket, fazilet, ahlak aklınıza gelebilecek tüm güzellikler 15 Mayıs’ta yeniden başlıyor.

İLK OYUNUNUZUN ADRESİ KILIÇDAROĞLU: Kızlarımız, oğullarımız, sizler elmaslarsınız. Lisede okuyan, üniversitede okuyan, ilk oyunu oynayacak ve geleceğe umutla bakan sizler, bu seçimde adresiniz Millet İttifakı. Bu seçimdeki adresiniz. Kemal Kılıçdaroğlu’nu unutmayın. Bu seçimde kızabilirsin, haklı olabilirsin, kızabilirsin, haklı olabilirsin. Ama bu seçim çok kıymetli, mutlaka oy verin. Sevgili gençler, yolun sonu göründü. Bu süre bitecek. Bir kardeşimiz ‘Ampul yanmıyor’ diyor. Evet haklısın. Bu süre sona erecek. ‘Türk gençliği terörist değildir’ diyor. Bu dönem bitecek, haklısın. ‘Korkacaklar, korkacaklar, korkacaklar’ diyor gençler. Sizi adaletle buluşturacak bu dönemde bölünmeyeceksiniz. Birlik olacaksınız, gelip oylarınızı Millet İttifakına vereceksiniz.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu