Haber

MEB yarın okullar tatil, son dakika! Okullar yarın tatil olacak mı? yarın okul var mı yok mu

MEB, yarın okullar tatil mi? Son dakika araştırma devam ediyor. Vatandaşlar seçimle ilgili birçok konuda araştırma yapıyor. 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle arama motorlarında pek çok farklı konu sorgulanıyor. Bu seçimde 5 yıl görev yapacak cumhurbaşkanı ve yeni milletvekilleri belirlenecek. Pekala, yarın okullar tatil olacak mı? yarın okul var mı yok mu MEB yarın okullar tatil, son dakika!

MEB YARIN OKULLAR TATİL SON DAKİKA

Milli Eğitim Bakanı’nın yaptığı açıklamaya göre, seçimin ardından 15 Mayıs’ta okullar bir gün tatil edildi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ertesi günü olan 15 Mayıs’ta eğitime bir gün ara verileceğini ve öğretmenlerin idari izinli sayılacağını bildirdi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer şu açıklamayı yaptı:

“Okullarımızı ve öğretmenlerimizi bir sonraki eğitim-öğretim gününe rahat ve sağlıklı bir şekilde hazırlamak için seçimin ertesi günü eğitime bir gün ara vereceğiz. 16 Mayıs’ta eğitim başlayacak. Öğretmenlerimizi de düşüneceğiz” idari izinli.”

OKULLAR YARIN TATİL Mİ OLACAK? YARIN OKUL VAR MI?

Buna göre okullar, seçimden bir gün sonra Milli Eğitim Bakanı tarafından tatil edildi. 15 Mayıs’tan sonra eğitim ve öğretim her zamanki gibi devam edecek.

mengen-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu