Haber

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Garipoğlu hakkında bir açıklama daha yaptı

‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisindeki Mesude karakteriyle ünlenen Nilperi Şahinkaya, Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile çektirdiği fotoğraf tepkilere neden oldu.

Eleştirilere ilk olarak sosyal medya hesabından yanıt veren Şahinkaya, dün akşam katıldığı dizinin galasında da konuştu.

“Sakine olduğunu bile bilmiyordum”

“Bir arkadaşımla yemeğe çıktık. O benim arkadaşımın da arkadaşı. O da geldi. Orada Sakine ile tanıştım. Onun Sakine olduğunu bile bilmiyordum. Senden öğrendim.”Şahinkaya, ilk ifadesinde sakinliğini koruyamadığını söyledi.

ünlü aktör, “Bu konuda kendimi sıcak bir şekilde ifade ettim. Doğru dürüst anlatamadığımı söyleyenler oldu. O an sakinliğinizi korumanız çok zor. Bu öyle bir tartışma ki çok ağır. Çok kızdım çünkü bu konu tekrar gündeme geldi.”söz konusu.

“Aptalca bir linç kampanyası başlatıldı”

Hayatını sosyal medyada açık açık paylaştığını belirten oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunun dışında aptalca bir linç kampanyası başlatıldığını söyleyince çok kızdı. 13 yıldır burada olduğum için o kadar söyledim. 2010’dan beri. 2011’den beri Instagram’ım var. Çok şeffaf bir hayatım var. 13 yılda bir bu aileyle tanıştığımı iddia etmek istiyorum “Fotoğraf dışında bir tartışma daha olmalıydı. Kiminle seyahat ettiğim çok açık. Bir fotoğraf üzerinden böyle bir tartışmaya girmek bana mantıklı gelmedi. O yüzden öyle dedim.”

“Tanımadığımız birçok insan bize geliyor”

Biz oyuncularız. Tanımadığımız bir sürü insan geldi. Sohbet ediyoruz, böyle bir yaşam tarzımız var. Bu yaşam tarzında bana gelen hiç kimseye kimliğini soramam. Bu benim son ifadem.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu