Haber

Rostec, Rusya Savunma Bakanlığı’na yeni bir grup BMP-3 savaş gemisi gönderdi

Rostec bünyesinde Visokotochny KompleksiFirmadan gazetecilere yapılan açıklamaya göre üretici Kurganmaşzavod, ekim ayı sonunda prestijli olarak Rusya Savunma Bakanlığı’na teslim etti. BMP-3Bir grup piyade savaş aracı daha gönderdi.

Açıklamada, “ Kurganmashzavod (‘Vysokotochnyye Kompleksi’ holdingine bağlı üretici), Ekim sonu itibarıyla devlet savunma emrinin yerine getirilmesi kapsamında Rusya Savunma Bakanlığı’na teslim edildi. BMP-3bir grup piyade savaş aracı daha gönderdi” sözleri yer aldı.

Açıklamada ayrıca yeni bir gelişme daha var. BMP-3Araçların önümüzdeki kış sezonunda düşük sıcaklık koşullarında çalışacak şekilde uyarlandığı, araçların eksi 40 dereceye kadar düşük sıcaklıklar dahil her türlü hava koşulunda rahatlıkla çalıştırılabileceğine dikkat çekildi.

BMP-3 Piyade savaş aracı, mesafe göstergesi ve termal görüntüleme kamerası ile bağımsız stabilizasyona sahip bir gündüz-gece yönlendirme cihazı ile donatılmıştı. Bu sayede gece şartlarında hedef tespit menzili artırıldı.

Rusya Savunma Bakanlığı Zırhlı Araçlar Ana Yönetim Lideri Aleksandr Şestakov, BMP-3Zırhlı araçların kendilerini mükemmel bir şekilde kanıtladığını ve üreticinin devlet savunma emirlerini başarıyla yerine getirdiğini açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu