Yaşam

ZOR ŞARTLAR İÇİN NEMLENDİRİCİ: KIEHL’S ULTRA FACIAL

Cildin nem bariyerini güçlendiren ve en zorlu hava koşullarında bile 24 saat nemlendiren, yenilikçi teknolojiye sahip etkili krem ​​Kiehl’s Ultra Facial Cream ile tanışın!

Piyasaya sürüldüğü 2005 yılından bu yana dünyanın en popüler nemlendiricilerinden biri haline gelen Kiehl’s Ultra Facial Nemlendirici, dünya çapında 40 milyondan fazla satışa, 200.000’den fazla 5 yıldızlı incelemeye ve çok etkili bir cilde sahip olmak isteyen birçok kullanıcıya ulaştı. günlük yaşamlarında nemlendirici deneyimi.

Doğadaki zorlu koşullarda bile rahatlıkla kullanılabilmesi için Kiehl’in uzmanlığıyla formüle edilen Ultra Yüz Nemlendirici, cilde ihtiyacı olan nemi vermek ve hızlı emiliminde nem bariyerini güçlendirmek için skualen ve buzul glikoprotein gibi etkili bileşenleri bir araya getirir. formül. Skualen cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olurken, buzul glikoprotein cildi korur ve nemlendirir.

Buzul glikoproteini:Deniz buzullarından elde edilen Buzul Proteinleri cildin su kaybını önler, cildi korur ve nem sağlar.

Skualen: Zeytinden kaliteli ve rafine bir yağ olan skualen elde edilir. Cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur.

CİLDİN GÜÇLÜ BİR NEM BARİYERİNE SAHİP OLMASI NEDEN ÖNEMLİ?

“Sağlıklı görünen bir cilt bariyeri, cildin fiziksel çevreye karşı koruyucu işlevi için çok önemlidir. Cilt bariyeri kendini daha hızlı onarabilirse cildin su kaybı, kuruluktan kaynaklanan rahatsızlık, cildi etkileyen dış etkenlerin olasılığı büyük ölçüde azaltılabilir. Kiehl’s Bilim Direktörü Dr. Nancy Ilaya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu