Haber

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sabaha Kadar Sürdü

Başkentte etkili olan kar yağışı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ekipleri alarma geçti. Karla mücadele çalışmaları gece boyunca 1.20 araç ve 2.489 personel ile sahada devam etti. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal medya hesapları üzerinden Ankaralıları etkinlikler hakkında bilgilendirdiği gecede, ABB’nin kar temizleme araçları “karfollow.ankara.com.tr” adresinden canlı olarak takip edilebildi.

Ankara’da dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sabah saatlerinde evlerinden çıkacak vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için tedbir aldı.

Büyükşehir grupları, Afete Uyum Merkezi (AKOM) ile uyum içinde merkez ve çevre ilçelerde 7/24 karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

MANSUR YAVAŞ VATANDAŞLARI KAR ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Büyükşehir Belediyesi gece boyunca 1020 araç ve 2 bin 489 işçi ile sahada çalıştı.

Karla kaplı çalışmaları yakından takip eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesapları üzerinden Başkentlileri bilgilendirdi. Sabah saatlerinde yaptığı paylaşımda, “Arkadaşlarımız sabaha kadar görevlerinin başında çalışmaya devam ettiler. Tüm ana arterlerimiz, bulvarlarımız ve caddelerimiz açık. Rahat bir şekilde işinize gidebilirsiniz. -5 derece nedeniyle buzlanmaya karşı mücadele ediyoruz. Hava sıcaklığı dikkat edelim” dedi. [karfollow.ankara.com.tr]karfollow.ankara.com.tr” adresinden ulaşılabileceğini hatırlattı.

ÇALIŞMALAR CANLI İZLENİYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Türkiye’de ilk kez hayata geçirdiği proje kapsamında vatandaşlar kar yağdırma faaliyetlerini “karfollow.ankara.com.tr” adresinden canlı olarak takip edip, konum, çalışma güzergâhlarına anında ulaşabilecek. ve araçların plaka bilgileri. Bu sayede araçlarıyla konutuna, işine ya da başka bir yere gidecek olan Başkentli vatandaşlar sokakların durumu hakkında bilgi alabiliyor.

eceabathaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu