Haber

Malatya Belediye Başkanına ve Muğla Halkına Teşekkürler

Muğla Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdürürken, gıda kolisi ve kışlık kıyafet dağıtımına da devam ediyor.

Malatya’da çalışma yapan ekiplerle Muğla’ya mesaj gönderen Hamidiye Mahallesi Muhtarı Kenan Kolukısa, “Yaşadığımız afet sonrası destekleri için Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Halkına teşekkür ediyoruz.”

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çeşitli grup ve ekipmanlarla bölgeye giderek çok sayıda farklı alana müdahale etti. Son olarak Malatya Hamidiye Mahallesi Muhtarı da gıda kolisi ve kışlık kıyafet dağıtmaya devam eden gruplarla dayanışma amacıyla Muğla’ya bir açıklama gönderdi.

Muhtar Kolukısa’dan Muğla Halkına Teşekkür

Malatya’nın Hamidiye Mahallesi Muhtarı Kenan Kolukısa, Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekiplerinin mahallelerindeki içme suyu limitlerini onardığını belirterek, “Yardımlarından dolayı Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla halkına teşekkür ediyorum. Mahallemize içme suyu getirdiler. Yiyecek getirdiler. Odun ve kömür getirdiler. Kışlık giysiler getirdiler. Tanrı herkesi korusun. Her zaman birbirimizin yayınında olacağız” dedi.

Depremzedelere Ulaşma Desteği Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ve Muğla halkının büyük destek verdiği yardım kampanyasının ardından kıyafet, battaniye, çocuk bezi, tuvalet kağıdı, iç çamaşırı, eldiven, uyku tulumu, çorap, polar, yorgan, bot, mont, yağmurluk ve gıda malzemeleri ulaştırıldı. toplanmış. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, deprem bölgesinde toplanan yardım malzemelerini vatandaşlara dağıtmaya devam ediyor. Ekipler son olarak Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Hamidiye ve Zirve Mahallelerinde de gıda kolisi ve kışlık kıyafet dağıttı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

gemerek-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu