Sağlık

Canan Karatay’dan Rockefeller Medicine Yorumu!

prof. Dr. Canan Karatay, Rockefeller Medicine’den Karatay’ı eleştirdi. Karatay, “Korona başında Kelle Paça dediğim için kıyamet koptu” dedi.

Hastanın Rockefeller tıbbı dediği çağdaş tıbbın merkezinde olmadığını belirten Prof. Dr. Canan Karatay, “Ayrım burada. Rockefeller ilacı; lisanslı hekimlere yönergelerle yapmak istediklerini yaptırmaktır. Hekimler yapar. Kongreler düzenleyerek, geziler düzenleyerek, promosyonlar vererek ve fon olarak doktorlara bunu yaptırıyorlar. Tıp dergileri ellerinde. İstemedikleri gerçek bilim araştırması; Desteklemedikleri ve aksi yönde bilgi verecek araştırmaların hiçbiri yayınlanmaz. Bunların önüne geçmek için geniş bir ağ kuruldu.” söz konusu

Bu ilaca karşı çıkanlar meslekten men edilmeye çalışılıyor

Canan Karatay, hazır yiyeceklerde, fast foodlarda, marketlerde satılan cipslerde, ketçap veya soya soslarında Çin tuzu olduğunu belirterek, “Tadı size çok lezzetli geliyor. Her zamanki gibi lezzetli geliyor. İki saat sonra tekrar istersen. Yemek yerken eğleneceksiniz. Beyniniz uyarılır. Paketin içindeki cipsler de oldukça tehlikelidir. Aynı zamanda bunlar tüm donmuş gıdalarda da bulunur. Bir de hazır gıdalar var. Dondurulmuş pizza olabilir, donmuş patates olabilir. Hazır patatesler annelere çok kolay geliyor. Onu alıp kızartıyorlar. Ay ne lezzetli. Beyler, kapayın. Efendim, pazara gidiyoruz. Onları içeriden alıp size veriyoruz. Çocuklar karşılık olarak sessizdir. İşte Rockefeller ilacının susturulmasına karşı çıkanlar. O suçlanıyor. O cezalandırılır. Meslekten men edilmeye çalışılıyor. Ancak Hipokrat yemini eden doktorlar, hepimiz, tüm tıp camiası. Öncelikle israf etmeyin demeliyiz. Bunlardan ötürü; Bunların hastalıkların temel nedenleri olduğu bilinmektedir. Bu yıllardır, 1950’lerden, 1960’lardan beri bilinen bir gerçek. Yeni bir şey değil. dile getiriyoruz.” dedi.

prof. Dr. Canan Karatay

prof. Dr. Canan Karatay: “Tembelliğe Alışkınız”

Çocuklarımızı, bebeklerimizi, annelerimizi, emziren annelerimizi ve hastalarımızı bu tür hazır gıdalardan mümkün olduğunca uzak tutmamızda fayda olduğunu belirten Prof. Ev. Tembelliğe alışkınız. Çünkü burada rıza üretildi. Çiftçiye gittin ve neden ineği sağacağını sordun. Sana süt tozu ve süt tozundan hazırlanan süt kutularını koyayım git oradan al ne yapacaksın denildi. Bunların hepsi gerçekten rıza üretiminin sonucudur. Tabii herkes rahatladı. Tembelleşti. Ancak bunlar evde yapılacak”

Bu Besinler Vücuttaki B Vitaminini Azaltır

Canan Karatay, Çin tuzu ve benzeri tatlandırıcı maddelerin vücuda girdiklerinde etkilerinden bahsederek, “Vücuttaki B vitaminleri azalıyor. B vitaminleri azaldığında vücutta glutatyon üretilemez. B vitaminleri azaldığında vücuttaki şeker metabolizması bozulur. B vitaminleri azaldığında tüm sınır sistemi yani sinapslardaki mesaj sistemi bozulur. Bunun sonucu olarak; erken bunama, bunama, alzheimer, parkinson. Bunlar olabilir. Bunlar nörodejeneratif hastalıklar dediğimiz hastalıklardır. Bunun dışında vücudumuzda gördüğümüz diğer kronik hastalıklara da neden olabilirler. Rockefeller tıbbının yönergeleri kapsamına girmediği için bunu açıklamak istiyorum.” dedi.

Corona Başında Başsız Dediğim İçin Kıyamet Bozuldu

Canan Karatay, Rockefeller tıbbının ve kılavuzların dışında çalışan doktorların küçümsendiğini ve alaya alındığını vurgulayarak, “Korona başında baş ayak dediğim için kıyamet koptu, alay konusu oldum. karbonatla gargara yaparsak virüs bulaşmaz c vitamininden bahsetmiştim c vitamini çok değerli çünkü vücudumuzu harap eden c vitamini çin tuzu veya aspartamın etkilerini giderip tedavi edebilir. Bu Rockefeller ilacının dışında olduğu için kimse tarafından kabul edilmiyor.C vitamini dışında D vitamini anti kanserojendir.D vitamini çok değerli bir vitamindir.D vitamini de otoimmun sistemimizi ayarlayan çok değerli bir vitamindir. otoimmün sistemimiz çok hızlı çalışırsa ayarları düzeltir, az çalışırsa yükseltir.Aynı zamanda beynin iyi çalışması için yüksek dozda gerçek D vitaminine ihtiyacı vardır. D alınır; Alzheimer olmaz, Parkinson olmaz, ALS olmaz, MS iyileşir. Tüm otoimmün hastalıklar, kronik tiroidit, bağırsaklar düzelir, bağırsak florası düzelir.” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu