Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yüksek Kira Zamı Yapanlara Tepki: ‘Hesabını Soracağız’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 TV, 360 TV ve TV4 ortak yayınında gündeme ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yüksek kira uygulayanlardan yargı önünde hesap sorulmasını isteyeceğiz. Onların üzerine gideceğiz’ diye tepki gösterdi.

Erdoğan yaptığı açıklamada, “Deprem mağdurlarımızın ‘Ülkemize gidelim’ dediğini görüyorum. Bazı şikayetleri var, kiraların yüksek olduğundan şikayet ediyorlar.

Seccadenin fotoğrafıyla Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Hepsi aynı yerden besleniyor. Seccadeye ayakkabıyla basılır mı? Bu böyledir.” bir edep meselesidir, kendi edebî adabıdır, başörtüsüne ne der? Bunu söyleyen Kemal Bey. Değer ifade eden kutsal bir yerdir. Bu bir mahremiyet ifadesidir. Aynı şekilde bunu söyleyenler de Kuran’a kağıt parçası diyorlar. Bu onların yaklaşımıdır” dedi.

Erdoğan şöyle devam etti: “En kıymetli bedel insandır. Kemal Bey’in hadisini bile yanlış söylüyorsunuz. Hadisin doğrusu cennet annelerin ayakları altındadır. Burada öyle bir fark var ki. Erbakan açıklamaları açıklıyor. Ayet-i kerime ile ilgili hocamızın iftar sofrasında farklı şekillerdeki sözleri.Erbakan hocamızla ilgili söz.Bu ayet değildir.Manevi değerlere duyarlı olmayanın seccadede gözü olmaz.Vatandaşlarım kazısın. Bu fotoğrafları zihinlerinde canlandırıyorlar.Seccadenin değerinin yayınlanmasından sonra artmaya başlayacağına inanıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu