Haber

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Akkent Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Akkent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek şehre yapılan yatırımları anlattı, vatandaşların talep ve tekliflerini aldı. Önder Başdeğirmen, program kapsamında vatandaşlardan gelen taleplerin harfiyen yerine getirileceğini söyledi. Önder Başdeğirmen, ilk kez vatandaşlarla proje görsellerini paylaşırken, mahallelerine kapatılan pazar yeri için vatandaşların talepleri doğrultusunda projenin hazırlandığını kaydetti.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mahalle Meclis Toplantılarına Akkent Mahallesi ile devam etti. Akkent Mahallesi’nde vatandaşların ve çocukların talep ve önerilerini dinleyen Önder Başdeğirmen, yapılması gerekenler konusunda daire yöneticilerine talimat verdi.

Programda konuşan Akkent Mahalle Muhtarı Bekir Çevikbaş, Akkent Mahallesi’nde yaşamın 2009 yılında başladığını belirterek, TOKİ’nin kendilerine keyifli bir konut verdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, amacının vatandaşlarla sohbet etmek, mahallelinin taleplerini yerinde dinlemek ve yapılması gerekenler konusunda istişare etmek olduğunu belirtti. Program süresince çocuklar için oyun parkı oluşturulduğunu belirten Önder Başdeğirmen, çocuklara yönelik etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Önder Başdeğirmen, “Her şeyimiz çocuklarımız. Çocuklarımız ne kadar mutlu olursa o kadar güzel günler geçirirler, mahallemizde olmaktan ne kadar mutlu olurlarsa biz de yaptığımız hizmetlerden o kadar keyif alırız” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mahalle Meclis Toplantılarına belediye daire müdürleri ve başkan yardımcıları ile katıldıklarını ve bu sayede vatandaşların taleplerine anında cevap verildiğini belirterek, yapılacak istişarelerin mahalleye hayırlı olmasını diledi.

Akkent Mahallesi sakinleri tek tek konuşarak talep ve önerilerini Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e iletti. Mahalleye kapalı pazar yeri istediklerini ifade eden bir vatandaş, “Bunu yapacağınıza gönülden inanıyorum. Arkadaşlarımız Çünür’de yaptığınız parkın birebir aynısını görmüşler. Sizden de birebirini istiyoruz.”

Akkent Mahallesi’nde Kurban Bayramı’nda hayvan kesim yeri olarak kullanılan alanın kapalı pazar yeri olarak tasarlandığını anlatan Başkan Başdeğirmen, “İnşallah en kısa zamanda kapalı pazar yerimizi yapacağız. Çok güzel bir pazar yeri yaptık. Çünür Mahallesi’nde Davraz ve Binbirevler’de yeni kapalı pazar yeri yapıyoruz ondan sonra Akkent’e gelip pazar yerimizi yapacağız madem park istediniz istediğiniz yere yer gösterin yer sorunumuz var Bu mahalleye yapacağımız hizmetler bir yıl geç başladı. 4 bin metrekarelik bir alan bulmamız gerekiyordu. Son 20 yılda yapılan belki de en güzel, en ferah, en kullanışlı ve derslikli bir sosyal tesisi mahallemize kazandırdık” dedi.

Mahallede kuruyemiş dükkanı işlettiğini belirten bir esnaf, “Allah razı olsun beyefendi sosyal tesisle ekmek kapısı açtınız. Sağ olun” dedi.

Çocuklar da söz alarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den taleplerini dile getirdi. Bir çocuk park için kaydırak isterken, Başkan Başdeğirmen “Yarın kaydırak parka konulacak” deyince çocuklar, “Belediye Başkanımız mahallemize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. okulumuzun kütüphanesini güzelleştiriyoruz.İşte buradasınız.”

Programın sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e Akkent Mahallesi’ne hizmetlerinden dolayı çiçek ve plaket takdim edildi. – ISPARTA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu