İş

LG CEO’su William Cho geleceğe odaklanıyor

LG Electronics (LG) İcra Kurulu Başkanı (CEO) William Cho, yıl sonu konuşmasında, şirketin geçen yıl uyguladığı “başarılı değişiklikler” ve “kazanan büyüme” yaklaşımı üzerine inşa ettiği odak alanlarını özetledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Cho, LG çalışanlarıyla doğrudan iletişim kurarak şirketin gelecekteki iş yapısını yeniden şekillendirmek için şirketin 2023’te odaklanacağı 4 stratejik alanı aktardı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen William Cho, LG’nin ticari portföyünü geliştirmenin değerli olduğunu belirterek, “Kurumsal değeri artırmak için, potansiyeli yüksek alanlarda niteliksel büyümeyi hızlandırmak ve büyüme motorlarını güvence altına almak gerekiyor. Ana faaliyet alanımızdaki rekabet gücümüzü artırmak için iş kollarımızın kapasitelerini en üst düzeye çıkarmamız gerekiyor.Gelecek için stratejik iş kolumuzu geliştirmeye ve stratejik iş kollarımızı hızla geliştirmeye odaklanacağız.” terimleri kullandı.

Müşteri odaklı bir iş işletim sistemi kurmaları gerektiğini belirten Cho, şunları kaydetti:

“Müşteri deneyimi ile dijital dönüşümü bir araya getiren inovasyonla somut sonuçlar üretmeliyiz. Müşteri odaklı düşünce yapımızı güçlendirmek ve çalışma şeklimizi iyileştirmek için, yenilikçi müşterilere ulaşmayı hedefleyen net orta ve uzun vadeli hedefler ve yol haritaları belirlemeliyiz. Beklentileri aşan deneyimler.Geleceğin teknolojilerini Ar-Ge ile sağlamalıyız.Yazılımda rekabet gücümüzü devralmamız ve güçlendirmemiz gerekiyor. Marka giderini artırmanın yanı sıra, özellikle genç kuşaklar arasında marka prestijini de eşitlemek gerekiyor. Ayrıca online faaliyetleri büyüterek e-ticarette gelişmek için dijital pazarlamaya ağırlık vermek gerekiyor.”

Cho, ekonomik çevreyi çevreleyen belirsizliklerin olduğunu vurguladı, şirket yakın zamanda LG’nin rekabet gücünü temelden yeniden şekillendirmek ve iş ortamındaki değişikliklere erken yanıt vererek operasyonel verimliliği artırmak için özel bir görev gücü oluşturdu.

“Gelecek, mevcut fikirler ve eylem biçimleri tarafından belirlenecek”

William Cho, alınan önlemlerin daha sağlıklı bir kurumsal yapı oluşturmalarını sağlayacağını, şirketin her zaman olumlu sonuçlar üreteceğini ve iş geliştirme anlamında uzun vadeli rekabeti garanti ederek yeni müşteri değeri yaratılmasını sağlayacaklarını umduklarını kaydetti. .

Ayrıca herkesin LG Electronics’i bir şirket olarak neyin ve kimin tanımladığını düşünmesini istedi. giderek daha uygun fiyatlar sunabileceklerini düşünmeleri gerektiğini belirtti.

Cho, cevabın her zaman müşterilerinde olduğunu, bu nedenle ilk, benzersiz ve yeni müşteri deneyimleri sunmak için hayatlarının derinliklerine bakmaya ve içgörüler toplamaya devam ettiklerini söyledi.

Geleceğin mevcut fikirleri ve hareket biçimleri tarafından belirleneceğini ve eninde sonunda geleceğe hazırlanacaklarını ifade eden Cho, “Bireysel mücadelelerimizde kaçınılmaz olarak karşılaştığımız sınavları ve zorlukları cesurca aşmamız gerekiyor. iyimser tutum ve şimdiye kadar yaptığımız gibi başarılı olmamıza yardımcı olan olumlu bir zihniyet.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu