Haber

Antalya’da Yapılan Trafik Kontrolleri

Antalya’da emniyet kemeri, hız ihlali, alkol, araç kullanırken cep telefonu kullanımı, motosiklet kontrolü ve özel kontroller yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Kontrol Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen kontrollerde, trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza kesildi, toplam 19 bin 213 araç ve sürücüleri denetlendi.

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Kontrol Şube Müdürlüğü ekiplerince helikopter ve drone takviyeli trafik kontrolü gerçekleştirildi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; 24.07.2023 ve 30.07.2023 tarihleri ​​arasında farklı zamanlarda helikopter ve drone destekli emniyet kemerleri, radar, alkol, kargo ve yolcu taşımacılığı, hafif, kusurlu sollama konularında trafik grupları tarafından havadan kontroller yapıldı. Açıklamada, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim faaliyetlerinin aktif olarak sürdürüleceği belirtilirken, özellikle sürücülerde denetim duygusunun üst düzeyde tutulmasının amaçlandığı ifade edildi.

Antalya’nın birçok yerinde yapılan trafik denetimlerinde kusurlu olduğu tespit edilen araçlar ve sürücüleri hakkında cezai işlem uygulanırken, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, havadan helikopter ve drone ile yapılan kontrollerin devam ettiği bilgisi verildi.

Yapılan kontroller sonucunda; Helikopter-drone kontrolünde 54, radar hız kontrolünde 337 sürücüye idari trafik cezası uygulandı. 24-30 Temmuz ortasında 3 bin 308 araç alkol kontrolü, 564 araç motosiklet kontrolü, 8 bin 86 araç yük taşımacılığı, 1.272 araç şehirlerarası ve şehir içi toplu taşıma olmak üzere toplam 19 bin 213 araç, 5 bin 646 araç için emniyet kemeri kontrolü. ve şoförü denetlendi. – ANTALYA

cidehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu